Het Kleinkind!


Dromen zijn bedrog: maar als donderdag is, is het kind geboren!! Gewoon met een snee en dan met de oren! Zo rond de klok van 11:00 middle earth Brusselse tijd! Verder weet ik helemaal niets, geen geslacht geen kleur (Bruynzeel) blauw of roze en of andersom ik weet het niet. Maakt ook geen reet uit als ie maar gezond is en de moeder ook. En Pa (mijn zoon) is dat al.
Wilde nog ff naar de Karnavalswierts gaan om een roze/blauw pak te kopen, staat toch geweldig in de hal van het Uccle’s ziekenhuis, ja daar gaat het allemaal gebeuren.
Maar een stokje werd hier al voor gestoken door, jawel Oma zelf, de Nederlandse Oma wel te verstaan.
En juist nu komt er sneeuw, maar goed wat het kind Jezus niet heeft gekregen krijgt deze kleine dan wel weer #datwel. Wij hebben hier het plan de campagne al klaar moeders/oma gaat om !4 uur richting Airport Maastricht, nee niet vliegen gewoon naar mij / Opa (opa gangnam), om vandaar naar Maastricht V te rijden voor Tante Loes. En dan TomTom aan richting Brusselles, Uccle precies te zijn. Om ons kleinkind/??? Te aanschouwen. En iedereen te knuffelen…. Goed, we gaan het beleven, enne ja het wordt de eerste! Glück auf!!

Leave a comment